patient-zero-logo

Patient Zero is een online Escape Room. Je speelt het spel met een team van 2 tot 4 personen, elk achter je eigen laptop, Mac of PC. Op het moment dat het jullie het beste uitkomt.

2 - 4 personen

SPELERS PER TEAM

60 - 90 min

SPEELDUUR

€ 27,50

PRIJS voor 1 TEAM

Is deze game geschikt voor ons?

Check het hieronder.

Ontwikkel het antiserum voor een mysterieus nieuw virus!

Een hoogstaande online escape game...

Je bent vandaag begonnen met je nieuwe baan als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat zich met exotische ziektes bezig houdt. Het is erg rustig op je werk omdat de meeste onderzoekers de laatste dagen met griep naar huis zijn gegaan. 

Dr. Schnitzler, je direct leidinggevende die jou vandaag zou gaan inwerken is ook net vertrokken met een ontzettende hoofdpijn. Net als je bij de patiënt een paar kamers verderop wilt gaan kijken, gaat het alarm af en krijg je een verontrustende boodschap via het intercomsysteem; er gaat een mysterieus nieuw virus rond dat afkomstig is uit dit lab!

Lukt het jou en je team om de wereld te redden van dit virus? Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een medicijn te vinden tegen deze pandemie.

 

Corona-proof.

Patient Zero is ideaal om met een team te spelen waarbij iedereen van het team op verschillende locaties speelt. Natuurlijk kun je ook gezellig met meerdere personen om de computer of laptop kruipen.

Corona-proof Escape Game!

Speel in je eigen woonkamer met vrienden of familie!

Met de Corona crisis is het een uitdaging om leuke activiteiten met je vrienden, familie en collega’s te organiseren. Onze escape games zijn te spelen vanuit je eigen huiskamer, waarbij het niet uitmaakt waar je mede-spelers zijn. Gezellig samen met een bak chips om tafel of elk in hun eigen woonkamer.

Kies een moment dat iedereen kan en iedereen logt in met dezelfde code. Open een Skype-, Zoom-  of WhatsApp gesprek duiken samen het verhaal in en los samen het mysterie op. Ideaal voor een gezellig avondje met de laptop op schoot of een informeel ‘bedrijfsuitje’ op veilige afstand. 

Toch niet leuk? 30-dagen-niet-goed-geld-terug!

Stap zonder risico dit spannende avontuur in...

We zijn overtuigd dat je onze spellen geweldig zal vinden. We durven dat dus gerust te garanderen met een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Een mond vol, maar het komt hier op neer: als jij, binnen 30 dagen na de aanschaf, aangeeft waarom je het spel niet leuk vond, dan geven we je zonder discussie gewoon het geld terug.

Benodigheden

Wat heb je naast de borrelnootjes en drankjes nog meer nodig?

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden

Dit spel is alleen te spelen, maar het is natuurlijker gezelliger om ook je vrienden, familie of collega’s uit te nodigen. De optimale teamgrootte is 3 t/m 6 personen.

Dit spel is ook te spelen met grote groepen. Je kunt dan met meerdere teams te spelen, zodat je tegen elkaar kunt strijden om de snelste tijd. Net als een echte escape room. 

Het maximum aantal is daarin onbeperkt. Neem hiervoor contact met ons op.

Om deze online escape game te starten, heb je een spelcode nodig. Deze ontvang je zodra je een spel hebt gekozen en afgerekend in de shop.

Iedereen in je team gebruikt dezelfde code, zodat jullie samen het spel kunnen spelen. De eerste persoon die inlogt kiest een leuke naam voor het team en start de tijd.

Met grote groepen en meerdere teams ontvangt elk team een unieke code. 

Dit spel is alleen te spelen op een PC, Mac of een laptop. Je hebt verder een video- of chatprogramma nodig om tijdens het spel te overleggen.

Verder is het handig dat je een notitieblok en een pen bij de hand hebt, waarop je aantekeningen kunt maken.

Nee, dat is niet nodig. Alle moderne browsers op PC’s, Macs en laptops ondersteunen momenteel alle aspecten van deze online 3d escape game. 

Nee, momenteel nog niet. Misschien op een later moment.

Tijdens het spel verken je via een internet browser verschillende websites en 3d objecten waarin verschillende opdrachten verborgen zitten die je moet oplossen. Als je vastloopt kun je hints vragen die je verder helpen.