LostTreasureLogoNL

Lost Treasure is een online Escape Room. Een ideaal online alternatief voor een team- of personeelsuitje tijdens deze moeilijke Corona-tijden. Strijd met oneindig veel teams tegen elkaar en zorg dat je samen met je team als snelste uit de kamers komt.

Onbeperkt

aantal spelers

Onbeperkt

aantal teams

60 - 90 min

SPEELDUUR

€ 11,50

PRIJS P.P. Excl. BTW

Is deze game geschikt voor ons?

Check het hieronder.

Bemachtig het fortuin van oudoom Archibald.

Een online escape game in een 3D omgeving...

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Eigenlijk kende je hem alleen maar van de verhalen van je ouders. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten…

Archibald reisde de hele wereld over, maar niemand wist eigenlijk precies wat hij deed, laat staan hoe oud hij was. Het gerucht ging wel dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. 

De notaris weet dat Archibald ook een aantal buitenlandse bankrekeningen heeft, maar daar zijn geen toegangsgegevens van. Hopelijk lukt het je om deze gegevens boven water te krijgen en zo Archibald’s fortuin te bemachtigen…

Wat kunnen jullie verwachten?

Wat feiten op een rijtje...

3D web-omgeving

Deze game wordt gespeeld in een 3D-omgeving en is speelbaar op elke moderne browser.

Mac & PC

Speelbaar op elke PC, laptop en Apple computer. Momenteel nog niet te spelen op mobile of tablet.

Teambuilding

Deze game is geschikt om te spelen met meerdere teams. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Corona-proof bedrijfsuitje!

Speel in je eigen woonkamer met team of collega's!

Met de Corona crisis is het een uitdaging om leuke activiteiten met je bedrijf of team te organiseren. Onze escape games zijn te spelen vanuit je eigen huiskamer, waarbij het niet uitmaakt waar je mede-spelers zijn. Zo kunnen alle deelnemers veilig vanuit hun eigen woon- of studeerkamer het spel spelen.

Elk lid van je team logt in met dezelfde spelcode, zodat jouw team in dezelfde kamer terecht komt om samen de opdrachten en puzzels op te lossen. Communiceren tijdens het spel doe je via een Skype, Zoom of WhatsApp ‘vergadering’. Of welke communicatie app dan ook. Tijdens het spel volg je het leaderboard om in de gaten te houden om te zien hoe de overige teams het er vanaf brengen.

Reviews

Wat anderen van Lost Treasure vinden.

Freek
Freek
Groningen
Lees verder
Ik heb erg veel plezier gehad met Lost Treasure. Het voelt net als een echte escape room! In meerdere kamers is er van alles op te pakken en te onderzoeken en de puzzels zijn leuk en uitdagend.
Anita
Anita
Maastricht
Lees verder
Het was echt grappig om via Zoom te zien hoe enthousiast iedereen werd. We hebben er iets langer dan 2 uurtjes over gedaan, maar het was echt superleuk om te doen. Een aanrader voor deze Corona-periode!
Kees
Kees
Oldenzaal
Lees verder
Wij hadden last minute geboekt voor 14 personen. Complimenten voor het Quest Escape team. Zij hebben dit perfect geregeld. Het was een leuke avond waarbij iedereen vanuit zijn of haar eigen huis speelde.
Sabine
Sabine
Utrecht
Lees verder
Het was een mooie Escape Room, goed vormgegeven en een leuk verhaal. De puzzels waren ook afwisselend. We hebben ons er goed mee vermaakt!
Soraya
Soraya
Hoofddorp
Lees verder
Het was echt heel leuk en hysterisch communiceren via whatsapp, videobellen en een gedeeld scherm. Ideale activiteit om vanuit ieders eigen huis te doen.
Previous
Next

Lost Treasure spelen met een grote groep?

Vraag hieronder een prijsopgave aan.

Strijd tegen elkaar in teams!

Lost Treasure is uitermate geschikt voor grote groepen. Ideaal voor bedrijven en organisaties die een online Corona Proof activiteit zoeken voor hun afdelingen, teams of personeel.

Laat de teams samenwerken en tegen andere teams strijden. De snelste is de winnaar. Simpel. Vraag hier een prijsopgave aan.

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden

Dit spel is alleen te spelen, maar het is natuurlijker gezelliger om ook je vrienden, familie of collega’s uit te nodigen. De optimale teamgrootte is 3 of 4 personen.

Dit spel is ook te spelen met grote groepen. Je kunt dan met meerdere teams te spelen, zodat je tegen elkaar kunt strijden om de snelste tijd. Net als een echte escape room. 

Het maximum aantal is daarin onbeperkt. Neem hiervoor contact met ons op.

Om deze online escape game te starten, heb je een spelcode nodig. Deze ontvang je zodra je een spel hebt gekozen en afgerekend in de shop.

Iedereen in je team gebruikt dezelfde code, zodat jullie samen het spel kunnen spelen. De eerste persoon die inlogt kiest een leuke naam voor het team en start de tijd.

Met grote groepen en meerdere teams ontvangt elk team een unieke code. 

Dit spel is alleen te spelen op een PC, Mac of een laptop. Je hebt verder een video- of chatprogramma nodig om tijdens het spel te overleggen.

Verder is het handig dat je een notitieblok en een pen bij de hand hebt, waarop je aantekeningen kunt maken.

Nee, dat is niet nodig. Alle moderne browsers op PC’s, Macs en laptops ondersteunen momenteel alle aspecten van deze online 3d escape game. 

Nee, momenteel nog niet. Misschien op een later moment.

Tijdens het spel verken je via een internet browser in 3D een huis waarin verschillende puzzels verborgen zitten die je moet oplossen. Als je vastloopt kun je om de paar minuten hints vragen die je verder helpen. Let op, als je een hint vraagt worden er wel extra minuten bij je totaaltijd opgeteld.