pegasus-logo

The Pegasus Project is een online Escape Room. Een ideaal online alternatief voor een team- of personeelsuitje tijdens deze moeilijke Corona-tijden. Strijd met oneindig veel teams tegen elkaar en zorg dat je samen met je team als snelste de missie tot een goed einde brengt.

Onbeperkt

aantal spelers

Onbeperkt

aantal teams

90 - 120 min

SPEELDUUR

€ 17,50

PRIJS p.P. Excl. BTW

Onthul de snode plannen van criminele organisatie SPIDER Tech.

Een hoogstaande online escape game...

Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E. beschermt de wereld tegen grote gevaren.

Project Pegasus is een mysterieus project van het biotech bedrijf SPIDER Tech. Daarvan zijn onlangs 3 wetenschappers levenloos aangetroffen. Officieel zijn zij door een ongeval om het leven gekomen. Echter, SPIDER Tech staat bekend als dubieus bedrijf en een van jouw collega’s, Agent Spike, werkte daar al undercover. Hij heeft ons een paar dagen geleden een mysterieuze video gestuurd. Daarna hebben we niets meer van hem vernomen…

Gelukkig heeft hij nog net een plattegrond en de versleutelde plannen kunnen sturen. En nu is het aan jullie! Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Project Pegasus aan het licht in deze super toffe online escape game.

Is deze game geschikt voor ons?

Check het hieronder.

Teambuilding & communicatie

In het Engels zeggen ze ‘Teamwork makes the dream
 work’, maar dat is niet altijd makkelijk als je personeel of collega’s op andere locaties werken.

Dompel je team onder in The Pegasus Project – een spel waarbij alle spelers van een team op verschillende locaties aan hun communicatie en teambuilding kunnen werken, terwijl ze een leuke tijd hebben samen. 

Login_Screen

Bedrijven & teams

Elk bedrijf of team ervaart de voordelen van deze remote escape room game. Het spel zet teams aan om hun logica te gebruiken en om samen te werken.

Het spel boost de teamspirit en de connectie met het bedrijf of team.

Wat kunnen jullie verwachten?

Wat feiten op een rijtje...

Divers

Deze game bevat een heel divers scala aan verschillende soorten opdrachten. 

Mac & PC

Speelbaar op elke PC, laptop en Apple computer. Momenteel nog niet te spelen op mobile of tablet.

Teambuilding

Deze game is geschikt om te spelen met meerdere teams. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Corona-proof bedrijfsuitje!

Speel in je eigen woonkamer met team of collega's!

Met de Corona crisis is het een uitdaging om leuke activiteiten met je bedrijf of team te organiseren. Onze escape games zijn te spelen vanuit je eigen huiskamer, waarbij het niet uitmaakt waar je mede-spelers zijn. Zo kunnen alle deelnemers veilig vanuit hun eigen woon- of studeerkamer het spel spelen.

Elk lid van je team logt in met dezelfde spelcode, zodat jouw team in dezelfde kamer terecht komt om samen de opdrachten en puzzels op te lossen. Communiceren tijdens het spel doe je via een Skype, Zoom of WhatsApp ‘vergadering’. Of welke communicatie app dan ook. Tijdens het spel volg je het leaderboard om in de gaten te houden om te zien hoe de overige teams het er vanaf brengen.

Competitie

Een beetje strijd is gezond. Bedrijven en teams kunnen spelen in verschillende teams. De ideale grootte van de teams ligt rond de 4 personen, maar het totaal aantal teams in onbeperkt.

De verschillende teams kunnen tegelijk het spel spelen, maar ook in een vastgestelde periode, zodat teams zelf bepalen wanneer hun het beste uitkomt. De score wordt bijgehouden in een leaderboard.

The Pegasus Project spelen met een grote groep?

Vraag hieronder een prijsopgave aan.

Strijd tegen elkaar in teams!

The Pegasus Project is uitermate geschikt voor grote groepen. Ideaal voor bedrijven en organisaties die een online Corona Proof activiteit zoeken voor hun afdelingen, teams of personeel.

Laat de teams samenwerken en tegen andere teams strijden. De snelste is de winnaar. Simpel. Vraag hier een prijsopgave aan.

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden

Dit spel is alleen te spelen, maar het is natuurlijker gezelliger om ook je vrienden, familie of collega’s uit te nodigen. De optimale teamgrootte is 3 of 4 personen.

Dit spel is ook te spelen met grote groepen. Je kunt dan met meerdere teams te spelen, zodat je tegen elkaar kunt strijden om de snelste tijd. Net als een echte escape room. 

Het maximum aantal is daarin onbeperkt. Neem hiervoor contact met ons op.

Om deze online escape game te starten, heb je een spelcode nodig. Deze ontvang je zodra je een spel hebt gekozen en afgerekend in de shop.

Iedereen in je team gebruikt dezelfde code, zodat jullie samen het spel kunnen spelen. De eerste persoon die inlogt kiest een leuke naam voor het team en start de tijd.

Met grote groepen en meerdere teams ontvangt elk team een unieke code. 

Dit spel is alleen te spelen op een PC, Mac of een laptop. Je hebt verder een video- of chatprogramma nodig om tijdens het spel te overleggen.

Verder is het handig dat je een notitieblok en een pen bij de hand hebt, waarop je aantekeningen kunt maken.

Nee, dat is niet nodig. Alle moderne browsers op PC’s, Macs en laptops ondersteunen momenteel alle aspecten van deze online 3d escape game. 

Nee, momenteel nog niet. Misschien op een later moment.

Als je vastloopt kun je kun je binnen het systeem hints vragen die je verder helpen.